Avantajele colaborării cu NOMIA

Înapoi la listă
21 Aprilie 2021

Avantajele colaborării cu o companie specializată în crearea mobilierului de bucătărie și a baie ...

Obțineți eficiență în organizarea timpului dedicat proiectului de primă necesitate, majoritatea bucătăriilor și băilor trebuie realizate sincronizat. Un proiect complet pentru bucătărie sau a băii nu este o nu este un task ușor. De cele mai multe ori mai eficient este ca dvs. să apelați la o singură entitate specializată care vă va ajuta să proiectați, va supraveghea întreg procesul și va instala mobilierul. Un proiect de mobilare a casei remodelare complet cu bucătărie si baie va necesita planificare, cunoștințe tehnice și o bună gestionare de proiect. NOMIA se poate ocupă de toate acestea și se asigură că obțineți designul și produsele care se potrivesc spațiului dvs. Am dori să împărtășim câteva motive pentru care angajarea noastră va fi benefică pentru dvs. ...

Planificarea este cheia
Planificarea bucătăriei sau a băii este fundamentul unui proiect de succes. Poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni, în funcție de momentul în care intenționați să vă realizați bucătăria sau baia. Un proiect nu începe cu finisarea reparație, niciodată nu este prea devreme să faceți proiectul pentru viitoarea dvs mobilă. Trebuie să se întâmple atâtea lucruri înainte de începerea proiectului propriu-zis, ​​iar planificarea, proiectarea și bugetarea atentă vor fi cruciale pentru un proiect de succes. Noi depunem efort zilnic pentru ca pregătirea și expertiză noastră sa vă ajuta să profitați la maximum de spațiul și bugetul dvs. disponibil.

Proiectul dvs. este grija noastră, este contraproductiv să va măcinați creierul până nu aveți o discuție cu un consultant sau designer, ideal un proiect.
Angajarea echipei NOMIA, vă scutește energie și stres, în dimensiunea de design, amenajare și soluții tehnice. De asemenea, înseamnă că veți fi implicat în toate deciziile importante, dar nu va trebui să vă ocupați de problemele de zi cu zi și de complicațiile mai mici care vin împreună cu un proiect atât de amplu. Veți fi implicat în selectarea stilurilor, culorilor și produselor pentru remodelarea dvs. și alte decizii importante. A vorbi cu un designer vă va ajuta să vă transpuneți ideile și inspirația într-o bucătărie sau baie frumoasă și funcțională. După ce ați discutat dorințele, nevoile și bugetul dvs. ... proiectantul dvs. va crea un design inițial pe care îl puteți revizui împreună cu noi până când se potrivește viziunii și obiectivelor dvs.

Cunoașterea profesională a produselor vă va ajuta să obțineți exact ceea ce doriți
Există multe decizii aferente unui proiect de mobilier pentru bucătărie sau baie. După finalizarea designului bucătăriei dvs., proiectul rămâne 100% în grija și gestiunea echipei NOMIA. Termenul de livrare rămâne unicul reper principal pentru noi. Termenul minim este de 45 de zile, însă acesta ar putea fi și de 3 luni dacă este un mobilier cu manufactură delicată cum ar fi fronturi din MDF cu freză și vopsit manual, sau aveți planificate etapele de rapartie ce se finalizează în 3,4-6... luni. Pe măsură ce alegeți electrocasnicele, rețineți că dimensiunile lor sunt importante pentru inițierea procesului de asamblare a dulapurilor mobilierului. Trebuie să ne comunicați orice modificări ale pozițiilor din lista de electrocasnice înainte ca mobilierul să treacă în etapa de producere, astfel se confirma și ne asigurăm că acestea se vor potrivi cu proiectul dvs. final. Totodată fără nici o ezitare reprezentantul NOMIA vă oferă asistența necesară despre liniile de produse, și va fi, de asemenea, în măsură să vă sfătuie despre cum să creați o combinație potrivită de culori, pentru a vă atinge obiectivele de stil.

Proiectantul, designerul vă ajută să creați un buget realist și să rămâneți în cadrul acestuia
Stabilirea unui buget pentru realizarea bucătăriei sau a băii dvs. Și incadrare în el sună atât de evident și simplu, dar este mai greu decât credeți. Dacă credeți că lucrul cu un designer va duce la un proiect mai scump, acest lucru nu este adevărat. Un designer cu experiență și un expert în proiectare vă vor ajuta să creați un buget transparent realist care să vă permită să înțelegeți toate cheltuielile implicate în proiectul dvs. în avans. Este o idee bună să alegeți opțiuni gen Plan A și Plan B pentru electrocasnice, blaturi, fronturi - cam orice. Dacă păstrați o listă de alternative, un designer poate adăuga sau șterge articole pentru a se incadra in buget. Dacă puteți rămâne flexibil în ceea ce privește alegerile finale, veți avea spațiu de manevră pentru costuri neașteptate, cum ar fi adăugarea sau schimbare prizelor, sau altor comuncatii.

Noi încercăm să vă economisim timp și vă scapam de griji

Concluzie: designerii profesioniști de bucătărie și baie oferă resurse pe care este posibil să nu le aveți, diminuează riscul pe care nu vi-l puteți permite și împărtășesc idei pe care nu le credeați posibile. Un designer profesionist cu experiență vă va ajuta să economisiți timp personal, să evitați greșeli, să bugetați cu înțelepciune și să programați proiectul în mod realist. Angajarea echipei NOMIA poate face de mult pentru a asigura un proiect de succes atât pentru tine cât și pentru noi.

 

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.