Adu-ți bucătăria în anul 2020 cu cele mai noi tendințe pentru bucatarii.

Înapoi la listă
02 Octombrie 2020

În 2020, specialiștii în amenajări interioare sunt la extreme. Se aplică albul și griul pe toată suprafața spațiului sau combinațiile de culori tari. Mobila trebuie să fie diferită, deoarece accentele fac diferența în amenjarea locuinței.

Dacă spațiul vă permite,  puteți înlocui masa patrată cu una rotundă, peste care să așezați diverse forme care să servească drept décor sau suport . Completați aspectul cu modele indrăznețe de scaune, în diferite nuanțe, forme și modele. Nu uitați nici de spațiile de depozitare, pe care le puteți alege în funcție de dimensiunea pe care o are bucătăria. Nu ignorați importanța electrocasnicelor, optați pentru mobilă care presupune încorporarea.

2020 în materie de design interior pentru bucătării:

Bucătăria albă în totalitate, ideală pentru open-space incepind de la mobilierul de bucătarie, masă, scaune, obiecte decorative, chiar și… farfurii. Moda cu „totul alb” pare să revină, însă într-o formă mult mai modernă.  O puteți întreține fără să aveți prea multe bătăi de cap, o astfel de bucătărie este extrem de elegantă. Totodată culoarea gri este noul alb in acest an, dacă simțiti ca sunteți indrăzneti si acceptați trendul curent, alegeți culoare gri.

Culoarea albă va fi nuanța de bază în culorile din decor și este ideal pentru a oferi senzația de spațiu, în special dacă aveți o bucătărie mică. Această nuanță, de alb pur sau de alb crem, vă va ajuta să obțineți un efect vizual foarte puternic.

Pe lângă faptul că oferă ideea de un spațiu mult mai larg, bucătăria decorată în tonuri deschise reflectă eleganță și rafinament pentru întreaga casă, mai ales dacă vorbim de open space.

Bucătăriile în culori tari

Cei care sunt mai nonconformști, si acceptă experimentele cele mai extreme rămine valabilă  varianta bucătăriei decorată în culori vii. În acest caz, dacă alegeți să folosiți coloristică, îmbinați-le în așa fel încât să existe nuanțe complementare. O bucătărie modernă galbenă, combinată cu detalii în portocaliu și roșu va crea ideea de spațiu mult mai primitor decât orice altă încăpere din casă, Cu aceste nuanțe de culori veți face ca bucătăria să transmită bucurie, vivacitate și, mai ales, căldură.

Dacă spațiul nu este foarte mare, atunci printre culorile pe care le alegeți trebuie să se regăsească una ca fiind principală. De exemplu, pe lângă bej puteți adăuga verde sau portocaliu și veți obține un spațiu vesel care va părea mai mare decât este de fapt.

Bucătăria într-un spațiu mic, dar util

Dacă bucătăria este una foarte mică și alăturată spațiului din living sau dacă locuiți într-o garsonieră nu înseamnă că nu puteți face miracole prin amenajarea interioară. Primul pas este să încercați să valorificați orice colț care poate servi drept spațiu de depozitare.

Nu încărcați bucătăria cu piese de mobilier, dar așezați aparatele electrocasnice și mobila astfel încât să economisiți spațiu. Le puteți suprapune și puteți folosi articole care să fie detașabile, precum o masă în perete care să se poată ridica ori de câte ori serviți prânzul sau cina. Scaunele pot fi și ele pliabile, pentru a face economie de spațiu.

Culoarea cea mai folosită în bucătăriile mici moderne este albul, datorită efectului său vizual de a arăta ca un spațiu mai mare. Lumina vă va ajuta și ea să obțineți efectul de încăpător pentru a vă putea bucura de o bucătărie modernă si ergonomică, chiar și atunci când este limitată de spațiu

Tendințele anului 2020 aduc în prim plan simplitatea, rafinamentul dat de piesele de mobilier lucios și de valorificarea oricărui spațiu disponibil. Apelați la trucuri precum suprapunerile și nu vă sfiiți să puneți cuptorul cu microunde peste mașina de spălat vase, de exemplu.

Nu faceți abuz de obiecte de mobilier, căci riscați să constatați mai apoi că sunt nefolositoare și vă ocupă prea mult spațiu inutil. Nu în ultimul rând, alegeți ceea ce vă place și creați un spațiul exact pe gustul dumneavoastră!

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.