Despre noi

Pentru a descărca catalogul Nomia în format PDF, e necesar doar un click.

Descarcă

Când spunem că clienții noștri sunt importanți, chiar ne dedicăm pentru asta!

Echipa NOMIA K&B dezvoltă strategii și abordări  foarte simple, dar foarte importante – Toți, începând de la client și pină la furnizori trebuie să fie mulțumiți de interacțiunea cu noi, astfel fiind realizate toate scopurile și visele pentru confortul zi de zi, pentru a primi emoții și experinețe frumoase – Misiune asumată.
 
De la imaginație la design, de la proiect la producere de mobilier p/u bucătării băi și interioare personalizate. Toate aceste lucrări sunt realizate creativ si etic, din materiale ce se raportează unor piese unice adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client și oferind plăcere utilizării zilnice.
 
Echipa Nomia are o experiență de peste 10 ani în producerea mobilierului individual. Atelierul de producere folosește cele mai noi tehnici, iar proiectele sunt realizate după ultimile tendințe în materie de design. Scopul este de a realiza cel mai performant mobilier pentru bucătărie și baie. În procesul de lucru se utilizează 100% energie regenerabilă. Misiunea Nomia este de a realiza proiecte de design îndrăznețe și să ofere confort zi de zi.Apropo NOMIA este o specie de albine, și așa cum albinele valorifica maxim eficient resursele energetice de spațiu și de timp pentru a oferi produsul perfect si crea spații ideale, la fel și noi, ne propunem același obiectiv.
 
Pentru dezvoltarea pe termen lung, calitatea înaltă este unicul reper și unica soluție pentru a persevera. Și chiar dacă pe parcurs, totuși cun produs este defect, nu este nevoie să vă faceți griji. Garanția noastră este siguranța dumneavoastră. Fie că ați cumpărat o bucătărie, o baie sau un dulap, puteți avea încredere că noi, la NOMIA, vă acceptăm reclamația și rezolvăm problema.

Garanția companiei

Design / Tehnologie / Proiectare
Achiziția unei bucătării nu este același lucru cu cumpărarea unui smartphone.  O bucătărie nu poate fi returnată sau înlocuită cu ușurință dacă decideți că nu vă satisface. Pentru a crea condițiile ideale pentru procesul dvs. de proiectare și luare a deciziilor la NOMIA puteți întâlni întotdeauna experții noștri în bucătării și băi care cu drag vă oferă cele mai bune soluții și sfaturi, fără taxe suplimentare pentru acesta!

Varietate / Inspirație / Design. 
Nu realizăm și instalăm proiecte stranii cu inclinații spre artă contemporană neergonomică. Vă propunem un set de soluții din portofoliul nostru, atent conceput astfel încât să poată satisface dorințele cele mai selecte. Vă ajutăm să va realizți proiectul mult visat cu respectarea standardelor tehnologice și principiilor de ergonomie. Proiectele trebuie să fie frumoase estetic, ergonomice și funcționale.

Servicii / Prețuri / Abordare
Mondial consmatorii  iși doresc tot mai mult să primească servicii și produse de calitate la prețuri adecvate. Depunem efortul maixim  pentru a ne menține prețurile corecte, și cu sigurnța la preț suntem extrem de concurențial avantajos în raport cu soluțiile de import. De fapt, suntem atât de mândri de prețurile noastre, încât clienții pot vedea lista specificațeii propriului proiect cu prețurile pină la ultimul surub.

Cum noi lucrăm

1-2 zile
Cum noi lucram
1-2 zile
Mărimi
1-2 zile
Proiectare
1-2 zile
Prezentare
Contract
20 zile
Remăsurări
5 zile
Producere
0-1 zile
Livrare
10-60 zile
Montare
Verificare

Statistica

Sondaj
Cum apreciați colaborarea cu NOMIA?
Excelentă
Activitatea NOMIA în general
Excelentă
Interacțiunea cu consultanții și designerii
Foarte bine
Interacțiunea cu echipa de instalatori și montatori
Excelentă
Servici de comunicare și suport post-vânzare
Excelentă
Clasificați în ordinea importanței acordând note de la 1 la 5, unde 5 reprezintă nota max., iar 1, nota min.
4,6
puncte
Preț
4,8
Termen de realizare
4,5
Serviciul suport clienți
4,5
Proiect de bucătărie
4,6
Calitate
4,5
Raport Preț/Calitate
4,6
Condiții de Achitare/Oferte
4,4
După părerea dvs., care sunt cele mai eficiente etape/servicii în colaboarea cu NOMIA?
4,5
puncte
Promovarea companiei
4,5
Consultația inițială
4,4
Prezentarea proiectului de bucătărie
4,3
Semnarea contractului
4,8
Asistenta în perioada realizarii proiectului
4,6
Instalarea mobilierului
4,3
Asistența după instalare
4,5
Care considerați că sunt cele mai importante atribute ale produselor NOMIA?
4,5
puncte
Calitatea produselor
4,6
Designul produselor
4,5
Performanțele tehnice ale produselor
4,4
Actualitatea acestora la capitolul proiect, design, dotare
4,5
Preț scăzut de achiziție
4,6
Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.