FAQ

Vezi răspunsurile la cele mai frecvente și utile întrebări despre produse și companie. Nu ai găsit răspunsul dorit în pagina noastră FAQ?
Sună acum: +373 69 383 697  sau  transmite un mesaj

Cine sunt clienții Nomia?

Deschide

Clienții noștri, pe lângă faptul că au nevoie să acopere o necesitate, își doresc un proiect individual, frumos și ergonomic care să-i reprezinte pentru bucatarie si baie intrun singur loc.

Avantajele colaborării cu o companie specializată în crearea mobilierului de bucătărie și a baie ...

Obțineți eficiență în organizarea timpului dedicat proiectului de primă necesitate, majoritatea bucătăriilor și băilor trebuie realizate sincronizat. Un proiect complet pentru bucătărie sau a băii nu este o nu este un task ușor. De cele mai multe ori mai eficient este ca dvs. să apelați la o singură entitate specializată care vă va ajuta să proiectați, va supraveghea întreg procesul și va instala mobilierul. Un proiect de mobilare a casei remodelare complet cu bucătărie si baie va necesita planificare, cunoștințe tehnice și o bună gestionare de proiect. NOMIA se poate ocupă de toate acestea și se asigură că obțineți designul și produsele care se potrivesc spațiului dvs. Am dori să împărtășim câteva motive pentru care angajarea noastră va fi benefică pentru dvs. ...
 

Ce înseamnă o bucătarie de calitate și de ce costă mai mult?

Deschide

Proiectantul, designerul vă ajută să creați un buget realist și să rămâneți în cadrul acestuia
Stabilirea unui buget pentru realizarea bucătăriei sau a băii dvs. Și incadrare în el sună atât de evident și simplu, dar este mai greu decât credeți. Dacă credeți că lucrul cu un designer va duce la un proiect mai scump, acest lucru nu este adevărat. Un designer cu experiență și un expert în proiectare vă vor ajuta să creați un buget transparent realist care să vă permită să înțelegeți toate cheltuielile implicate în proiectul dvs. în avans. Este o idee bună să alegeți opțiuni gen Plan A și Plan B pentru electrocasnice, blaturi, fronturi - cam orice. Dacă păstrați o listă de alternative, un designer poate adăuga sau șterge articole pentru a se incadra in buget. Dacă puteți rămâne flexibil în ceea ce privește alegerile finale, veți avea spațiu de manevră pentru costuri neașteptate, cum ar fi adăugarea sau schimbare prizelor, sau altor comuncatii.

Noi încercăm să vă economisim timp și vă scapam de griji

Concluzie: designerii profesioniști de bucătărie și baie oferă resurse pe care este posibil să nu le aveți, diminuează riscul pe care nu vi-l puteți permite și împărtășesc idei pe care nu le credeați posibile. Un designer profesionist cu experiență vă va ajuta să economisiți timp personal, să evitați greșeli, să bugetați cu înțelepciune și să programați proiectul în mod realist. Angajarea echipei NOMIA poate face de mult pentru a asigura un proiect de succes atât pentru tine cât și pentru noi.

 

De ce insistăm neapărat să programați vizita?

Deschide

Oricine este binevenit în shoroom-ul nostru. Totuși, dacă doriți să discutăm constructiv și dedicat chiar de la prima vizită, care va dura minim 40-60 minute, astfel încât să vă oferim cea mai utilă soluție pentru dvs., este important ca și designerul să vă poată rezerva acest timp. Iată de ce vă rugăm ca înainte să ne vizitați, să vă înregistrăm la o consultație cu designerul.

Cât timp timp durează pînă se face instalarea bucătăriei?

Deschide

Din momentul semnării contractului până la instalare, termenul poate fi între o lună și trei luni, în dependența de materialul și complexitatea lucrărilor pentru exectuarea fronturilor.
 

Unde ne aflăm și dacă avem locuri de parcare?

Deschide

Showroom-ul Nomia se află pe str. Petricani 17/4. Este o zonă accesibilă , unde pute'i s[ gasiti o gama[ variat[ de produse pentru casa dvs.  În perimetrul showroom-ului garantat găsiți loc de parcare. 

Ce inseamnă un proiect de bucătărie?

Deschide

Pentru că bucătăria este una din cele mai importante încăperi ale casei, unde conteaza atât aspectul cât și funcționalitatea, trebuie să stabilim împreuna toate detaliile. Echipa noastră vă oferă consultanță în alegerea bucătăriei conform necesităților și preferințelor estetice ale dvs.

Aspectele cheie de care ținem cont sunt:
a. dorințe estetice
b. cerințe de depozitare/echipare
c. ergonomie
d. parametri tehnici
e. formă

Designerii noștri vă vor fi alături și vă vor ghida pentru întreaga perioadă de realizare a proiectului.

Construiesc casa/fac reparație importantă, când trebuie să vin la voi?

Deschide

Niciodată nu este prea devreme să veniți pentru a comanda mobilierul dvs. Reparația sau chiar construcția casei în baza schiței de bucătărie deja realizate vă va ușura procesul de trasare a rețelelor de ventilare, electrice, canalizare, chiar și a caloriferelor. Plus, ve-ți economisi timp și bani evitând problema modificarilor ulterioare a unor rețele, ce ar împiedica să realizați proiectul mult dorit.

Ce trebuie să știu până a veni la Nomia?

Deschide

Planificarea este cheia
Planificarea bucătăriei sau a băii este fundamentul unui proiect de succes. Poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni, în funcție de momentul în care intenționați să vă realizați bucătăria sau baia. Un proiect nu începe cu finisarea reparație, niciodată nu este prea devreme să faceți proiectul pentru viitoarea dvs mobilă. Trebuie să se întâmple atâtea lucruri înainte de începerea proiectului propriu-zis, ​​iar planificarea, proiectarea și bugetarea atentă vor fi cruciale pentru un proiect de succes. Noi depunem efort zilnic pentru ca pregătirea și expertiză noastră sa vă ajuta să profitați la maximum de spațiul și bugetul dvs. disponibil.

Proiectul dvs. este grija noastră, este contraproductiv să va măcinați creierul până nu aveți o discuție cu un consultant sau designer, ideal un proiect.

Cât costă totuși o bucătarie marca Nomia?

Deschide

Este o greseală să calculăm la metru. Dar ca reper ar putea fi următoarea info.,deoarece fiecare bucătărie / baie este individual creată, respectiv prețul se formează în dependența de dotările alese împreună cu dvs.
 
IMPORTANT, bucătăriile NOMIA sunt echipate cu dotări standard, cum ar fi blatul sau alte organizații de bază. 

Prețul include, proiectare, livrare, montare și blat de lucru plus organizații de bază, cum ar fi uscător veselă, organizator tacamuri.  
Toate elementele bucătării, inclusiv și cele constructive sunt aplicate cu cant pe tot perimetrul. 
Toate lateralele vizibile sunt din același material ca și mobilierul de bucătărie / baie. Oferim 5 ani garanție. 
La noi aveți posibilitatea să comandați și mobilă de baie, cabine de duș din sticlă, accesorii.

Folosim materiale Pall EGGER, SMart,compacte Fundermax, Egger,  CLEAF, MDF AGT/EGGER, MDF vopsit cu freză. LCBL Sticlă, Piatră Tehnostone, Infinity. 
Feronerie de la producătorii germeni Hettich și Kessebohmer. 
 
Prețul este corelat și confirmat prin specificația detaliată a proiectului astfel încât să vedeți absolut toate elementele incluse în proiectul dvs de bucătărie. 
Estimativ, cu dotările noastre standard, bucătăria de 4 m, de dimensiuni standard, ar începe de la 2400- 2600 EUR.

Ne concentrăm să realizăm proiecte cu un design conceptual și estetic deosebit,individual pentru dvs. 
Acesta totodată trebuie să fie funcțional astfel încât să vă bucurați zilnic de confortul utilizării.
 

.

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.