Bucătării

Sortează după

Bucătăria reprezintă arta și tehnica preparării alimentelor destinate consumului uman. Bucătăria poate cuprinde toate noțiunile practice referitoare la ingrediente, prepararea lor, instrumentele folosite, modurile de gătit și diferențele între acestea. In secolul XXI inevitabil incăperea respectivă indeplinește mult mai multe roluri si funcții. O bucătarie, amenajată corespunzător devine centrul socializării si intercațiunii atit dintre membrii familiei, dar si descigur atunci cin vine vorba de oaspeți.

Astăzi rămne a fi valabilă tendința lucrului de la distanța, avem un set de modificari la nivel de comportament prins schimbarea modului in care interacționăm, incepind cu studiile si terminind cu achizițiile, petrecem mult timp acasă si ne confruntăm și cu provocări interesante. Devine extrem de important spațiul de acasă, acesta trebuie să facă fața mai multor cerințe, obținând funcții adiționale celor de bază. Munca de acasă deja devine ceva comun, dacă nu imediat, atunci neîntârziat în perspectivă. Amenajarea casei, astfel încât să fie spațiu casnic util dar și să ne ofere confort și inspirație pentru activitatea profesională devine ceva vital.

Pentru noi mai semnifică și frumusețea oamenilor care știu sași definească subiectul fericirii cu stil, îndrăzneală și ambiție. Confortul colaborării dar și exploatării ulterioare reprezintă o misiune asumată de către echipa noastră.

NOMIA - confort si frumusețe zi de zi.

Bucătării moderne
Definiția „modernului” variază foarte mult, dar atunci când ne gândim la desene sau modele moderne de bucătărie, de multe ori ne gândim la dulapuri, fără rame elegante și simple, linii orizontale puternice și o lipsă de ornamente și la frumusețea naturală a materialelor strălucitoare. Modernismul depășește minimalismul – chiar dacă au detalii comune (simplitatea mobilierului), cel dintâi stil va avea întotdeauna mai multe decorațiuni și mai multe culori. O bucătărie modernă permite alegerea unor scaune tapițate cu imprimeu geometrizat, dacă ție acela îți place, ori a unor scaune din plastic și metal: important este să se încadreze în estetica generală a bucătăriei.

Bucătării de tranziție / Neoclasice
Gândiți-vă la o bucătărie de tranziție ca la un ”moderator”, adică un spațiu care încearcă să împace și vechiul și noul. Cu căldura designului tradițional curat și liniile simple ale stilului contemporan, spațiile de tranziție proiectează echilibru și și armonie. Pentru că oferă o bună flexibilitate, sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de case al căror gust se întinde pe cele două laturi: tradițională și modernă.

Bucătării Fusion
Doriți să amestecați mai multe stiluri? Este casa dvs.,puteți amesteca, potrivi și adopta orice stil distinct pentru propria bucătărie. Truc: Fiți un rebel cu o cauză bine definită. Obțineți idei pentru o bucătărie foarte personală, cu accente de stiluri moderne și rustice, fler, umor și reverență.

Bucătării în stil ”Shaker”
Acesta este un stil care se încadrează într-un stil de tranziție mai larg. Este un aspect minimalist, mai degrabă tradițional decât modern, dar are anumite caracteristici comune cu cel din urmă, cum ar fi liniile curate, simple și aspectul ordonat.

Bucătării în stil scandinav
Stilul scandinav se definește prin culoarea albă și curată a pereților, cu piese de mobilier simple dar remarcabile. Amenajarea bucătăriei în acest stil poate fi o idee foarte bună dacă doriți să aveți o casă cu un decor modern, dar cu o încărcătură nordică în același timp.

Bucătării industriale
O bucătărie amenajată în stil industrial va fi dominată de pragmatism: tigăile și toate instrumentele de gătit vor fi așezate la îndemână, iar mobilierul va fi cât mai puțin și cât mai puțin voluminos. Nu poate lipsi o insulă funcțională, unde vei depozita o parte din instrumentele de gătit, câteva alimente neperisabile și alte obiecte utile în bucătărie. Majoritatea produselor de mobilier vor fi fabricate cu mult metal și lemn închis la culoare.

Bucătării minimaliste
Bucătăria minimalistă pare cel mai simplu de pus la punct, nu-i așa? Numai că tocmai această simplitate necesită mai multă atenție și mai multă grijă în alegerea mobilierului și a puținelor detalii ce vor fi lăsate la vedere. De exemplu, este recomandat ca mobilierul să încorporeze frigiderul, aragazul, mașina de spălat rufe, mașina de spălat vase și spațiul pentru coșul de gunoi. Scaunele vor avea cele mai simple modele și din punct de vedere al structurii, cât și din punct de vedere al imprimeurilor (care vor lipsi cu desăvârșire sau vor fi abia detectabile).

Bucătării vintage
De fapt, aceasta va avea și elemente moderne de jur împrejurul ei, iar mobilierul poate fi cu ușurință numit „clasic” – dacă nu ești la extrema vintage-ului, astfel încât să ai numai mobilier antic, recondiționat, mobilierul tău va arăta ca cel din anii ’70-’80. Va trebui să alegi cu atenție culorile, recomandările fiind pentru pasteluri și imprimeuri florale discrete. Carourile se încadrează, de asemenea, în recomandările tipice pentru acest stil. Caută să potrivești acestor aranjamente și electronice și electrocasnice cu aer retro.

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.