Băi

Sortează după

Fiecare zi e ca un nou început. Energia de care ai nevoie este marcată de intimitatea dimineții.
Baile NOMIA sunt realizate individual pentru tine și confortul tau.

Astăzi rămne a fi valabilă tendința lucrului de la distanța, avem un set de modificari la nivel de comportament prins schimbarea modului in care interacționăm, incepind cu studiile si terminind cu achizițiile, petrecem mult timp acasă si ne confruntăm și cu provocări interesante. Devine extrem de important spațiul de acasă, acesta trebuie să facă fața mai multor cerințe, obținând funcții adiționale celor de bază. Munca de acasă deja devine ceva comun, dacă nu imediat, atunci neîntârziat în perspectivă. Amenajarea casei, astfel încât să fie spațiu casnic util dar și să ne ofere confort și inspirație pentru activitatea profesională devine ceva vital.

Pentru noi mai semnifică și frumusețea oamenilor care știu sași definească subiectul fericirii cu stil, îndrăzneală și ambiție. Confortul colaborării dar și exploatării ulterioare reprezintă o misiune asumată de către echipa noastră.

NOMIA - confort si frumusețe zi de zi.

Stilul Modern
Designul modern de baie este pur și simplu definit prin aspectul său. Liniile drepte, curate, spațiile fără surplus de obiecte și prezența formelor geometrice care domină peisajul. Designul modern este foarte diferit de tematica artei interioare tradiționale – de fapt, conceptul este exact opusul. Designul modern este adesea confundat cu designul contemporan, dar de fapt există o diferență distinctă între cele două.
Termenul de design contemporan se referă de fapt la materiale și teme de design care sunt noi și populare în prezent – cu alte cuvinte, ele sunt la modă acum. Designul modern poate avea componente din designul contemporan, însă tema de design modern este în sine un trend diferit.
Dar ce definește cu adevărat o temă modernă de design? Pe lângă aspectul fluent al liniilor și culorilor simple cu tonuri neutre, elementele de design moderne merg de multe ori mână în mână cu organizarea ambientului. Un spațiu bine organizat, cu un minim de obiecte dispuse la vedere și soluții inteligente de stocare, reprezintă cu adevărat un design modern de baie.

Tradițional
Nu trebuie să considerăm acest stil vechi sau demodat. Gândiți-vă la acele robinete cu mâner încrucișat, o cadă cu picioare și chiuvete cu piedestal, care reflectă întocmai ideea expusă. Stilul tradițional se folosește de obiecte clasice și de un design ce a rezistat de-a lungul trecerii timpului. O mulțime de detalii cu un caracter bogat pot fi regăsite în acest stil, care se folosește de culori calme și materiale elegante, cum ar fi marmura.

Stilul Rustic
 Retro, ușor învechit, stilul rustic ne aduce aminte de perioadele mai simple, în care tehnologia nu ne invada viața de zi cu zi și unde o baie reprezenta un lux plăcut, alături de o carte și lumânări.
Acest stil popular se înclină spre un aspect cu accesorii minime, cu o atenție deosebită asupra materialelor simple, dar puternice, cum ar fi lemnul recondiționat. Pentru a obține tonul potrivit, mulți proprietari optează pentru mobilier vechi, căzi free standing, finisaje vopsite, lumini și oglinzi vintage.

Stilul Industrial
Dacă vă plac lucrurile mai simple, dar totuși utile, nu trebuie să mai căutați alte modele de băi. Stilul pe care îl căutați este cel industrial, care cuprinde materiale brute, durabile, cum ar fi cărămida, betonul și oțelul.
Cu siguranță, veți găsi aceste finisaje în mansardele mari și în clădirile industriale.


 

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.