Modern

Bu 9

Suntem cu toții diferiți, si aici este farmecul identificării detaliilor comune dar si frumos distinctive. NOMIA - Identificăm farmecul!

Frumoasă apreciere pentru o bucătărie sunt zilele cînd bucătăria se transformă într-o competiție culinară. Ar exista oare această poveste fără mobilier comod și funcțional? Proiectul dat transmite o atmosferă caldă și a fost creat pentru confortul gospodinei. Pe parcursul colaborării, designerul a reușit să exprime printr-un singur proiect, întreaga personalitate a clientei, iar într-un final, rezultatul a fost pe măsură. Oamenii și încrederea lor sunt factorii care ne motivează!

Opțiuni de culoare

Alb

Bu 9 în detalii

Nomia vă garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate. Dacă aveți o altă ofertă pentru mobilier de bucătărie de calitate similară la un preț mai avantajos, noi vă vom face o ofertă și mai bună!

Nomia vă oferă un spectru de servicii complete și tindem permanent să ne dezvoltăm și să creștem ca profesioniști pe acest segment de piață. Vă vom trata exact așa cum trebuie să fie tratat orice client, fie în Republica Moldova, fie în Germania sau Franța, Italia, țări în care am livrat și instalat bucătării.

Toate materialele și utilajele noastre sunt importate din Germania. Mobilierul Nomia are o garanție de 5 ani. Procesul de producție automatizat, controlul calității începând cu furnizorii și restul etapelor de verificări din timpul procesului de producție sunt garanția calității.

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.