Modern

Bu 5

În toate apelăm la emoții, pasiune, vise... Pentru a auzi și observa ceia ce este important trebuie să fim autentici. De altfel riscăm să nu fim ignoranții cu oamenii care aleg mobilierul NOMIA. Să ascultăm oamenii și să realizăm ceea ce își doresc ne dă energie.

Cristina Dragan a identificat Rock + Rafinament + Eleganță + Stil care să reprezinte cât mai autentic beneficiarul acestui proiect de bucătărie.

NOMIA - Rock, confort și frumusețe zi de zi!

Opțiuni de culoare

Textura Beton

Bu 5 în detalii

Nomia vă garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate. Dacă aveți o altă ofertă pentru mobilier de bucătărie de calitate similară la un preț mai avantajos, noi vă vom face o ofertă și mai bună!

Nomia vă oferă un spectru de servicii complete și tindem permanent să ne dezvoltăm și să creștem ca profesioniști pe acest segment de piață. Vă vom trata exact așa cum trebuie să fie tratat orice client, fie în Republica Moldova, fie în Germania sau Franța, Italia, țări în care am livrat și instalat bucătării.

Toate materialele și utilajele noastre sunt importate din Germania. Mobilierul Nomia are o garanție de 5 ani. Procesul de producție automatizat, controlul calității începând cu furnizorii și restul etapelor de verificări din timpul procesului de producție sunt garanția calității.

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.