Modern

Bu 2

Atmosfera eleganței luminoase distinge acesta locuință din inima Chișinăului. Totul se combină cu lux de amănunte, chiar și caracterul proprietarilor care se bucură de acest proiect! NOMIA - Distinge locuințe Linii pure, detalii elegante balanta dintre finisaje.

Inspirați de tine. O creație ce se descoperă lent, in fiecare detaliu. Materiale cu amestec de afinitate și finisaje rafinate, linii pure sunt elementele cheie pentru acest proiect, care poate fi numit compoziție întâi de toate apoi bucatarie.

NOMIA - Inspirați de tine!

Opțiuni de culoare

Alb

Bu 2 în detalii

Nomia vă garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate. Dacă aveți o altă ofertă pentru mobilier de bucătărie de calitate similară la un preț mai avantajos, noi vă vom face o ofertă și mai bună!

Nomia vă oferă un spectru de servicii complete și tindem permanent să ne dezvoltăm și să creștem ca profesioniști pe acest segment de piață. Vă vom trata exact așa cum trebuie să fie tratat orice client, fie în Republica Moldova, fie în Germania sau Franța, Italia, țări în care am livrat și instalat bucătării.

Toate materialele și utilajele noastre sunt importate din Germania. Mobilierul Nomia are o garanție de 5 ani. Procesul de producție automatizat, controlul calității începând cu furnizorii și restul etapelor de verificări din timpul procesului de producție sunt garanția calității.

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.