Modern

Bu 11

Complexitatea unui proiect definește forma și ergonomia acestuia. Iar interacțiunea dintre oamenii care aleg NOMIA și designer definesc atmosfera, stilul și emoția.

Un proiect amplu realizat în stilul tendințelor din 2021 unde prevalează nuanțele de gri combinate cu culoare albă. Siguranța și încrederea sunt aspectele care definesc acest proiect atat funcțional, tehnice dar și emoțional.

Oamenilor care îl vor folosi, o cale de viață frumoasă și cele mai bune gânduri din partea noastră le dorim.

Opțiuni de culoare

Gri

Bu 11 în detalii

Nomia vă garantează că oferta noastră este cea mai competitivă de pe piață la raportul preț/calitate. Dacă aveți o altă ofertă pentru mobilier de bucătărie de calitate similară la un preț mai avantajos, noi vă vom face o ofertă și mai bună!

Nomia vă oferă un spectru de servicii complete și tindem permanent să ne dezvoltăm și să creștem ca profesioniști pe acest segment de piață. Vă vom trata exact așa cum trebuie să fie tratat orice client, fie în Republica Moldova, fie în Germania sau Franța, Italia, țări în care am livrat și instalat bucătării.

Toate materialele și utilajele noastre sunt importate din Germania. Mobilierul Nomia are o garanție de 5 ani. Procesul de producție automatizat, controlul calității începând cu furnizorii și restul etapelor de verificări din timpul procesului de producție sunt garanția calității.

Sună acum

Datele dvs. au fost trimise cu succes. Vă mulțumim.